Chauxdigue | Rock ’n Rolle
De aarde is gul voor mensen die wijn weten te waarderen
21891
page-template-default,page,page-id-21891,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Rock ’n Rolle

Rock ’n Rolle wijnen zijn beestachtig lekkere blends van muziek, kunst en wijnexpertise. Vintner Theo Kalkdijk en wijnjournalist Cuno van ’t Hoff selecteerden de beste Zuid-Franse Rolle druiven en maakten de wijn. Neo-pop artist Selwyn Senatori zette zijn liefde voor de wijn op het etiket en Radio DJ Gerard Ekdom ging los op een brute Rock ’n Rolle playlist die je ook nog eens via QR op het label kunt scannen met je smartphone.

 

 

Vier vrienden. Alle zintuigen verenigd in een dijk van een wijn.

 

 

Don’t spill this wine!

team_image
Vintner

Theo Kalkdijk

team_image
Wijn Expert

Cuno van 't Hoff

team_image
Neo-pop Artist

Selwyn Senatori

team_image
Radio DJ

Gerard Ekdom

 

 

 

Deze speciale blend levert mooie frisse zuren, is sappig en soepel met een klein “crispy” bittertje van de Rolle met aroma’s van rijpe perziken en wilde bloemen.

 

 

star-lars

 

 

Het sap voor de Rock ‘n Rolle Star is gevinifieerd uit oude Rolle wijnstokken van geselecteerde wijngaarden met een “mediterrane” terroir. De wijn levert fijne verfrissende zuurtjes met kenmerkende subtiele tonen van rode grapefruit en kent een vol sappige afdronk.

 

 

11050930_944241525600645_1073472980_n

 

Schermafbeelding 2016-02-29 om 15.25.26

 

 

 

Rock ’n Rolle Baby speelt met elegantie en finesse. De wijn biedt aantrekkelijke aroma’s van sinaasappelschilletjes en subtiele tonen van rijpe perzik en gekonfijte rode grapefruit. De kleur is typisch “Saumon gris”.

 

 

RNR_JSOMWG