Chauxdigue | Le Petit Cœur
De aarde is gul voor mensen die wijn weten te waarderen
21986
page-template-default,page,page-id-21986,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
LE PETIT CŒUR

De zon heeft allesomvattende liefde. Zijn stralen zijn als een omarming in oneindigheid. Zie de opkomende lenteblaadjes, zie de blije engeltjes! Getuigt dit alles niet van liefde?

Le Petit Cœur wijnen omarmen de pure traditie van wijn maken, waarbij de zon natuurlijk onvoorwaardelijk bepalend is om mooi rijp fruit te bereiken.

Ze zijn smooth en heerlijk soepel.

 

Moeder aarde is gul voor mensen die wijn weten te waarderen.

lpcr
RIESLING

Het palet van deze Riesling is zuiver in balans met delicate aroma’s vol fris fruit, het kleine subtiele zoetje van de Riesling druif maakt deze wijn zo geliefd.

LE PETIT CŒUR BLANC

Le Petit Cœur Blanc is een authentiek Zuid Franse blend met mooie exotische aroma’s en daarnaast florale tonen. Het brede palet is soepel en fris met een zachte afdronk.

lpcr
LE PETIT CŒUR ROSÉ

Le Petit Cœur Rosé is een sappige en fruitige rosé met een bak vol fris rood zomerfruit.

LE PETIT CŒUR ROUGE

Le Petit Cœur Rouge is mooi purper van kleur en levert een kruidig bouquet vol rijp fruit. De wijn is soepel met aangenaam zachte tannines. Moeder aarde is gul voor mensen die wijn weten te waarderen.