Chauxdigue | Grande Sélection
De aarde is gul voor mensen die wijn weten te waarderen
21747
page-template-default,page,page-id-21747,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
GRANDE SÉLECTION

Een liefdevolle Nederlandse leeuwin ontspruit uit verschillende harten. Haar ogen staren diep in twee elegante wijnglazen, waarbij het rode sap zich van het witte onderscheidt.


Is deze leeuwin beschonken of verraadt haar leeuwenhart de liefde en verlangen naar haar partner? 

 

Een verdwaalde boer ontstijgt uit moederaarde en laat allerlei wijnstronken de diepblauwe sterrenhemel in groeien.

 

Het pionieren is hem niet vreemd. Prachtige kleurrijke druiventrossen omringen het landschap.

toyism_©_-_amukek_-_dejo_-_lionheart
CABERNET – MERLOT

Deze Grande Sélection is voor een deel op Frans eiken gerijpt uit een assemblage van Cabernet Sauvignon en Merlot. Oude wijnstokken op de mooiste terroirs geven deze wijn een authentiek maar ook een eigenzinnig karakter. Het brede palet levert in geur en smaak bosbessen, rode pepers, gekonfijte tomaten en subtiele tonen van koffie en chocolade.

 

Smaakomschrijving

Complexe en volle wijn met in het palet aangenaam ceder hout, zijdezachte tannines, kruidige tonen en een soepele aangename afdronk.

 

Informatie

Cœur de Léon Grande Sélection Cabernet – Merlot is op dronk en nog minimaal vijf jaar te bewaren. Deze mooie wijn vormt volmaakt gezelschap bij een mooi stuk rood vlees. 

CHARDONNAY-VIOGNIER

Deze Grande Sélection is voor een deel op Frans eiken gerijpt uit een mix van Chardonnay en Viognier. Van oude wijnstokken op de mooiste terroirs is een blend verkregen met een bijzonder karakter. Het brede palet levert romige vanilletonen, gekonfijte citroen, schilletjes van oranje eindigend met een vol sappige, doch fris talmende afdronk.

 

Smaakomschrijving

Volsappige wijn met in het palet aangename vanille-amandel tonen, tropisch fruit en een verrassende mineraliteit.

 

Informatie

Cœur de Léon Grande Sélection Chardonnay – Viognier is op dronk en nog minimaal drie jaar te bewaren. Deze heerlijke blend is uitermate geschikt als begeleider van visgerechten.